A türelmetlen vendégek számára ajánlja a CRYSTAL NAILS az új Manikűr Dupla Tipet. A Világújdonságnak számító fejlesztés Manicure Tip, azaz Manikűr Dupla Tip nagyban megkönnyíti a francia vég készítését. Hajlékonyságának és jó alkalmazkodó képességének köszönhetően minden körömformára alkalmas. Mivel ez a tip dupla, segédfelületének köszönhetően 100 %-os tapadást érhetünk el a körömfelületen.

Örök probléma manikűrözésnél és zselés saját köröm erősítésnél a fehér vég gyors és szabályos elkészítése. Mostantól nem kell bajlódni a lakkos ecsettel, itt van helyette a pillanatok alatt felragasztható segéd-tipes dupla manikűr tip. A műkörmös tipeknél sokkal vékonyabb fehér műanyag lapocskákat bármely körömformára illeszthetjük tipragasztóval, ráadásul a nagyobb pontosság érdekében a boxban 10 helyett 14 méret van. Az igazi különlegessége a tipnek, hogy a vékony, puha fehér tip felett egy második, merev átlátszó segédtip is van. Csak így lehet precízen elhelyezni és kellő erővel rányomni a beragasztózott alsó vékony tipet. A segédtip 20 másodperc után elveszti szerepét, egyszerűen csak le kell törni.

Kialakítjuk lehellet vékony zselével a körmök bevonását, halvány rózsaszín zselével a körömágy ívét, és rövid idő alatt kész a leoldható francia köröm erősítés.

Tapasztalataim alapján tartóssága legalább 2 hét a kézen, kb 4 hét a lábon.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
                                                
                                           
Diavetítő