TARTÓS HAJKIEGYENESÍTÉS

 

Első kérdés: Mi is az a tartós haj kiegyenesítés?

Ez az eljárás 4-6 hónapig tartósan kiegyenesíti hajunkat.

Több fajta eljárás létezik, de vannak eljárások, amik roncsolják a vendég haját, ezért érdemes körültekintően választani a lehetőségek közül.

Az általam alkalmazott technika kimondottan ápolja a hajkoronát.

 

Ajánlom azon vendégeknek akik nap mint nap hajvasalásra kényszerülnek kezelhetetlen hullámaik vagy egyszerűen a nem túl rendezettnek tűnő hajuk miatt.Az egyenesítőt ugy kell elképzelni mint egy folyékony gyümölcsös illatú krémes állagú hajápolót, amit ecsettel tincsenként alaposan felhordok a hajra majd beleszárítom.Ezt követően történik a bevasalás. A folyamat elvégzése után 3 napig nem ajánlott hajat mosni, összefogni a hajat, vagy megtörni a haj egyenességét, hiszen ennyi idő kell az anyagnak míg teljesen felszívódik,ezután viszont tehetünk vele bármit.

 

Amire számithat az eljárás után: imádni fogja haját, ami fényes lett, kezelhető, és nem kell a továbbiakban vasalni, így ezzel még inkább kíméljük tincseinket.

Az eljárás ára hajhossztól és sürűségtől függ,ezért személyesen tudok

pontos árat mondani, azonban megközelítőleg  6000Ft-tól kb 14.500Ft-ig terjed.

 

 

Várom Önöket folyamatos akcióimmal, amikről értesülhet a facebook.com/Brigitte D.Hair stylist oldalon, ahol megtekinthetik a további képeket is munkáimról.

Bejelentkezés: Dudás Brigitta 06-70/589-2841.

                                                          További szép napot kívánok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Diavetítő